کوکو و دلمه

کوکو و دلمه

کتلت گوشت

کوکو و دلمه

مواد اولیه: گوشت چرخ کرده 500 گرم (ترجیحا گوشت بره) نان خشک 1 فنجان (پودر شده) جعفری 1 قاشق غذاخوری (خرد شده) پنیر پارمسان 1 قاشق غذاخوری (رنده شده) آرد 30 گرم تخم مرغ 1 عدد روغن سرخ کردنی به مقدار لازم کاهو به مقدار لازم (برای سرو) طرز تهیه: تو یه کاسه عمیق، گوشت رو کمی ورز داده سپس به شکل کتلت در میاریم. نان خشک، جعفری و پنیر رو تو یه ظرف جداگانه مخلوط میکنیم. آرد رو تو یه بشقاب پخش میکنیم. تخم مرغ رو هم تو یه کاسه دیگه ریخته و هم میزنیم تا سفیده و زرده مخلوط بشه. بعد از اینکه به کتلت ها شکل دادیم یا قالب گیری کردیم، دو طرفشون رو تو آرد میزنیم تا کاملا پوشیده بشن سپس تکون میدیم تا آرد اضافی بریزه. حالا کتلت آغشته به آرد رو تو تخم مرغ میزنیم و بعد از اون تو مخلوط نان خشک میزنیم تا کاملا با موادمون پوشیده بشه. کتلت ها رو تو ظرف در دار گذاشته و 20 دقیقه تو یخچال میذاریم. روغن رو توی ماهیتابه ریخته و روی حرارت متوسط گرم میکنیم. سپس کتلت ها رو توی روغن میذاریم تا دو طرفش پخته و قهوه ای بشه. بعد از آماده شدن، روی دستمال تمیزی میذاریم تا روغن اضافه گرفته بشه. کتلت ها رو با کاهو و سس قرمز سرو میکنیم.