کوکو و دلمه

کوکو و دلمه

مارِت کدو

کوکو و دلمه

مواد اولیه: كدو سبز 5 عدد (با پوست و حلقه حلقه شده) پیاز 1 عدد (خرد شده) سیر 5 حبه (ساطوری شده) قارچقارچ یك لیوان (ورقه شده) فلفل به میزان لازم شوید یم قاشق غذاخوری (ساطوری شده) تخم گشنیز یک قاشق غذاخوری تخم مرغ 2 عدد روغن زیتون 2 قاشق غذاخوری تخم مرغ 4 عدد طرزتهیه: ابتدا در ظرفی مناسب كمی روغن زیتون ریخته و پیاز را در آن نیمه سرخ میكنیم سپس سیر را به آن اضافه می کنیم كمی حرارت می دهیم تا سیر نرم شود. سپس تخم گشنیز را به آن افزوده و کمی تفت می دهیم و در نهایت کدو را اضافه می کنیم تا نیمه سرخ شود. قارچ را اضافه كرده چند دقیقه تفت میدهیم و در انتها تخم مرغهای زده شده را روی مواد در تابه ریخته و مرتب هم می زنیم تا تخم مرغها با مواد دیگر مخلوط شده و پخته شوند، آنگاه حرارت را کم می کنیم و در آخرین مرحله شوید و فلفل را اضافه می کنیم، كمی آنها را تفت میدیهیم تا بوی خامی آنها گرفته شود و سپس برای سرو آنها را آماده میكنیم. نكات: 1)مناسب ترین گزینه برای سرو به همراه غذا پوره سیب زمینی است. این غذا با برنج و یا در کنار پوره سیب زمینی بسیار مناسب است. 2)اگر دوست دارید میتوانید این غذا را با پلو یا كته هم سرو كنید. 3)میتوانید این غذا را به شكل كوكو در بیاورید به این شكل كه بعد از اضافه كردن تخم مرغ آن را هم نزنید.