کوکو و دلمه

کوکو و دلمه

دلمه مرغ با اسفناج

کوکو و دلمه

مواد اولیه: اسفناج 340 گرم مرغ 2 فنجان (پخته و حبه شده) پیاز 80 گرم (پیاز سرخ کرده) پنیر پارمسان 1/2 فنجان (رنده شده) خمیر نان 225 گرم طرز تهیه: اسفناج را گرم کنید و کمی تفت دهید. داخل یک کاسه کوچک، کره، پیاز و پنیر پارمسان را مخلوط کنید و کنار بگذارید. خمیر را به هشت عدد مثلث تقسیم کنید و آن ها را روی سینی فر قرار دهید. بعد به شکل یک مثلث با انتهای تیز در بیاورید و لبه های بیرونی آنها را پهن کنید. اسفناج را داخل مخلوط مرغ بریزید و هم بزنید و با قاشق روی پایین خمیر بریزید و آن را روی مواد تا کنید و به مدت 11 الی 13 دقیقه داخل فر با دمای 190 درجه سانتیگراد (375 درجه فارنهایت) قرار دهید تا برشته شوند.