کوکو و دلمه

کوکو و دلمه

دلمه فلفل دلمه ای سبز

کوکو و دلمه

مواد اولیه: برنج 1/3 فنجان آب 2/3 فنجان فلفل دلمه ای 4 عدد (فلفل دلمه ای سبز بزرگ) گوشت چرخ کرده 450 گرم (بدون چربی) کرفس 1/4 فنجان (خرد شده) پیاز 2 قاشق غذاخوری (خرد شده) نمک 1/2 قاشق چای خوری فلفل سیاه به مقدار لازم سس قرمز 1/4 فنجان گوجه فرنگی 1 عدد (متوسط - خرد شده) رب گوجه فرنگی 225 گرم شکر 1 قاشق چای خوری ریحان 1/4 قاشق چای خوری (خشک شده) پنیر چدار 30 گرم (رنده شده) طرز تهیه: برنج را در آب بپزید و آبکش کنید. در این حین فر را روی 180 درجه سانتیگراد (350 درجه فارنهایت) تنظیم کنید. بالای فلفل دلمه ای ها را ببرید و هسته ها را خارج کنید. در یک ماهی تابه بزرگ، به قدری آب بریزید که فلفل ها را بپوشاند و بتوانید آنها را به جوش آورید. سپس فلفل ها را اضافه کرده درب ماهی تابه را بگذارید و به مدت 5 دقیقه روی حرارت متوسط بگذارید. سپس از روی حرارت برداشته و از ماهی تابه خارج کنید. در یک قابلمه بزرگ، گوشت چرخ کرده، کرفس و پیاز را مخلوط کنید و به مدت 8 تا 10 دقیقه روی حرارت بپزید تا گوشت پخته شود. گاه گاهی مواد را در این حین هم بزنید. برنج، نمک، فلفل سیاه، سس قرمز و گوجه فرنگی را اضافه کرده، خوب مخلوط کنید. سپس مواد مخلوط شده را با قاشق در فلفل دلمه ای ها بریزید و بعد فلفل های پر شده را در ماهی سینی لبه دار چرب نشده بچینید. در یک کاسه کوچک، رب گوجه، شکر و ریحان را مخلوط کنید و نیمی از مخلوط را روی فلفل دلمه ای ها بریزید. فلفل ها را به مدت 30 تا 40 دقیقه در فر بگذارید تا فلفل دلمه ای ها نرم شوند. در 5 دقیقه آخر پخت در فر، باقیمانده مخلوط رب را روی دلمه ها بریزید و روی آن پنیر پخش کنید.