کوکو و دلمه

کوکو و دلمه

دلمه گوشت در نان

کوکو و دلمه

مواد اولیه: گوشت چرخ کرده 340 گرم (گوشت چرخ کرده گاو) پیاز 1/4 فنجان (خرد شده) سیر 2 حبه (خرد شده) پنیر چدار 115 گرم (رنده شده) ترشی 1 قاشق غذاخوری نمک 1/2 قاشق چای خوری فلفل قرمز 1/2 قاشق چای خوری فلفل سیاه 1/4 قاشق چای خوری شکر به مقدار لازم خمیر هلالی شکل 2 بسته (225 گرم) طرز تهیه: داخل یک قابلمه بزرگ، گوشت چرخ کرده، پیاز و سیر را روی حرارت متوسط بپزید یعد آب گوشت را بگیرید و پنیر خامه ای ،ترشی، نمک، فلفل قرمز، فلفل سیاه و شکر را اضافه کنید و هم بزنید و بعد بگذارید آرام خنک شود. فر را با دمای 190 درجه سانتیگراد (375 درجه فارنهایت) گرم کنید .خمیر را به شکل 24 عدد مثلث هم اندازه در بیاورید. یک قاشق غذاخوری از مخلوط گوشت روی هرکدام از مثلث ها قرار دهید و با دقت آن ها را لوله کنید. آن ها را داخل سینی فر قرار دهید و آن ها را به مدت 12 تا 14 دقیقه بپزید تا برشته و طلایی شود و گرم سرو کنید.