کوکو و دلمه

کوکو و دلمه

دلمه با پنیر و فلفل

کوکو و دلمه

مواد اولیه: فلفل سبز 400 گرم (فلفل ملایم - خرد شده) پنیر چدار 115 گرم (رنده شده) پیازپیاز 2 قاشق غذاخوری (خرد شده) فلفل قرمز 2 قاشق غذاخوری (فلفل ملایم - بدون هسته خرد شده) خمیر ورقه ای 8 عدد روغن سرخ کردنی به مقدار لازم خامه ترش به مقدار لازم (اختیاری) سس آووکادو به مقدار لازم (اختیاری) طرز تهیه: داخل یک کاسه کوچک، فلفل سبز، پنیر، پیاز و فلفل قرمز را مخلوط کنید و 1/4 فنجان از مخلوط را وسط هر یک از ورقه های نازک خمیر قرار دهید و خمیر را روی مخلوط ببندید. داخل یک قابلمه، روغن را تا دمای 190 درجه سانتیگراد (375 درجه فارنهایت) گرم کنید. دلمه ها را به مدت 2 دقیقه سرخ کنید تا طلایی شوند و بعد روی دستمال حوله ای قرار دهید تا روغن اضافی آن گرفته شود و در صورت تمایل با خامه ترش و سس آووکادو سرو کنید.